Vart ska jag hänga min nya Gucci bag?

Med tanke på att vi har två barn tätt inpå varandra så blev vi tvingade till att köpa en syskonvagn. Jag var helt ärligt inte jätte sugen på det. Oavsett vagn så är dem gigantiska för min del ( jag är ju rätt petit) jag upplever dem bara som bökiga att dra omkring med och envisades därmed att försöka ha vår äldsta i sin vagn och den lilla i typ baby björn tills det att hon sitter själv och kunde därefter köpa en enkel sulky vagn typ. MEN med tanke på att båda mina barn var rätt nätta när dem föddes, (under 3 kg) så gick det i kras kan man säga ska du använda baby björn ska ungen väga minst 3,5 kg och vara 53cm lång... hmm ja vår dotter är inte där ännu kan vi säga och nu är hon inne på månad 2. Jag försökte även med en bärsjal ifrån Babylonia då vikt och längd inte spelar någon roll .. hm ja den fungerar ju jätte bra ifall det är sommar och du inte behöver en massa tjocka vinterkläder. SÅ nej vi slutade upp med en Bugaboo Donkey 3. (ALLA pratar om Bugaboo) den ska vara så fantastisk och smidig sägs det, så vi körde på den då den var "minst" på markanden. NU ska jag vara BRUTALT ärlig för det är jag på mina Socila Medier och därför droppa för och nackdelar med just den vagnen.
 
FÖRDEL - Trasnport av två ungar. 
 
NACKDEL- Vart i helvette hänger du din väska??? Finns ingenstans att hänga av den och jag som precis köpt en ny diper bag. Den är INTE praktisk för att gå och handla med, jag drar mina barn i vagnen varje dag ute i naturen, det är en del av vår terapi, jag drar inte iväg med dem i bilen. Mitt och Adrians upplägg hemma är dessutom olika jag är den som handlar då har arbetar mer än mig så jag föredrar att handla på dagen så maten är klar tills han kommer hem, känns urlöjligt att ta bilen runt hörnet typ för att vagnen endast rymmer 2 mjölk paket. (Vadå ska man inte kunna handla ifall man har två barn? STOR besvikelse.
Sen har vi ett annat problem, enligt bugaboo själva så skryter dem med att vagnen tar sig igenom standard dörrar utan problem i syskonläge.... Eh???, mina sufletter fastnar i dörrkarmen varje gång jag ska in eller ut igenom ytterdörren, så dem kommer ju att paja snart då det är alledes för tight emellan.
 
Frågar du mig? vagnen är inte värd pengarna, du betalar endast för ett märke här och den fungerar säkert jätte bra ifall du bor i Villa, Aldrig handlar och kan ställa av vagnen i garaget, men inte för oss inne i stan som vill handla mer än 2 paket mjölk. 


5 Mars

5 Mars släpper vi mitt senaste samarbete tillsammans med Star Del Bloke. Låten heter Mi chica espacial och är skriven av producenter ifrån Miami, Chile och Puerto Rico. Det är ALLTID super kul att få arbeta tillsammans med nya producenter ifrån andra länder och trots Corona så har vi alltid lika fullt upp i studion. Samarbeten strömmar in just nu kanske just tack vare Corona ( OM man nu ens ska säga så) iom restriktioner som defenitivt är mycket hårade utomlands så sitter folk kanske met i sina studios och arbetar/ producerar vad vet jag?. 
 
Som sagt på fredag 5 Mars. Mi Chica espacial . Star del bloke feat Jenna Fiore.

RSS 2.0