Beauty day.

 

Alla förtjänar att skämma bort sig själva! Kvinnor som män, Jag har typ en dag i månaden där jag bokar in alla mina skönhetsbehandlingar under samma dag, just för att ”skämma” bort mig själv lite, eller som jag brukar säga ”det är dags att se normal ut igen.” Jag vaknar ju inte upp på morgonen och ser ut så här helt naturligt, jag får faktiskt professionell hjälp haha.
Så imorse svängde jag förbi Världens finaste Theodora (Theodoras hud och skönhetsvård-Hornstull) för en Brasilian Vax, Det är stor skillnad på att raka och vaxa sig! Ni som inte provat för att ni är rädda för att det gör ont? Gör det!! jag har gått hos Theodora i 12 år nu och det är sååå värt det!, Hon är bäst så är det bara.

Sen var det dags för håret, och då går jag till Ann på (Hårsalogen -Hornstull.) För er som inte har ”sett” så har jag sedan i somras valt att färga håret i mörkare toner för min nästkommande video. Så det behövdes lite påfyllning om man säger så, det blir ju inte så snygg utväxt från ljus till mörk, eller ja ingen utväxt är snygg oavsett färg.

Jag har faktiskt hunnit jobba undan en del idag också så jag slappar inte bara!.

Efter lunchtid körde jag Naglarna då dem såg fördärvliga ut! nackdelen med långa naglar är att man måste underhålla dem hela tiden för att dem ska se fräscha ut, men jag kan verkligen inte leva ut dem, jag vet låter jätte töntigt men det är min definition på min kvinnlighet typ, långa naglar, fransar och långt hår love it! . Idag vart det glitter det är ju nyår snart!.. men frågar du mig så är det nyår varje månad då för jag väljer nästan alltid glittriga naglar oavsett.

Sist men inte minst så bokade jag in en tid hos vackra Rosie (Salon by Kani- Kungsholmen ) Tjejer ska ni göra era fransar så måste man gå till nordens bästa fransstylist (Det finns ingen som hon, många är duktiga men Rosie är the queen of lashes!) hon är därför alltid uppbokad precis som Kani så boka era tider i god tid, själv bokade jag för 2 månader sedan. Jag lärde känna Rosie när jag gick min utbildning/jobbade på en annan salong Underbar människa!.

För mig är det viktigt att känna mig fin!, (Jag menar inte att man inte kan vara fin utan alla hjälpmedel) men jag talar för mig själv när jag skriver detta. Jag känner mig mer kvinnlig och bekväm med mitt utseende tack vare dessa behandlingar. Ja det kostar pengar absolut men för mig är det värt det. Det är också viktigt för mig att visa min uppskattning gentemot min man, att jag visar honom att jag anstränger mig för honom också, jag tycker man ska anstränga sig i en relation och visa sin partner att man bryr sig lite om sitt utseende/ hygien. Samtidigt som jag älskar att klä upp mig och tänker på mitt utseende så vet alla som känner mig att jag älskar morgonrockar och myskläder, men varför inte passa på att se bra ut med dessa på då? man måste inte sunka ner sig totalt bara för att man blivit bekväm i sitt förhållande, tvärtom att fånga in en man är inte svårt, det svåra är att behålla honom!. Om han nu är van vid att se dig på ett sätt ,då du kanske redan gjorde dessa saker under tiden ni dejtade? varför sluta bry sig om sitt utseende bara för att man lever tillsammans?( Nu kommer jag bli överöst med hatiska komentarer haha bara för att jag sa så. Han tycker jag är vacker oavsett och det är inte HAN som uppmanar mig till att göra mina behandlingar!) Som jag sa all this is for me!.


Happy friends day

Finns det någon bästis dag?.. numer finns ju allt, semledagen, saltlakrisdagen, internationella kramdagen, kanelbullens dag alla hjärtans dag, singel dagen ja listan tar aldrig slut!, Men finns bästis dagen? om inte?! så borde det finnas en sådan.
 Jag vill passa på att hylla min allra bästa vän sedan 15 år tillbaka då jag vet att hon har en fördärvlig period med många nedgångar just nu..Trots detta så klagar hon ju inte direkt heller utan berättar i lugn ton hur det ligger till Det har alltid varit det positiva med just henne att hon är som hon är, det blir liksom ingen big deal av hennes problem. 
Även fast hon har sitt så ser hon alltid efter sina nära och det är inte många som klarar av att lägga sitt åt sidan och faktiskt bry sig om att lyssna på andra. Jag har verkligen haft ett skit år på många sett och hon har funnits med mig hela vägen, nu när jag långsamt är påväg tillbaka till mitt sanna jag igen så är det min tur att stå upp för henne och följa hennes väg.

Minis

 Alltså jag hatar att trängas, for Real! det är det absolut  värsta jag vet och endå varje år så envisas man med att springa ut på mellandags rean bara för att man inbillar sig själv att varuhuset kommer vara tomt bara just för dig, så du kan gå runt lugnt i timmar och inhandla onödigheter. Då kan du tänka dig vad som försegår sig i alla andras hjärnor under dem dagarna när det enda upphetsande som händer i deras liv under ett helt år är REA . 


Första dagen är värst, folk beter sig som djur och slår sig fram med mördar blick bara för att få tag i just Armanis julbox till halva priset..För min del....kommer jag dock aldrig hem med det jag hade tänkt mig från början för antingen är det slut innan jag hinner fram, eller så finns det inte med på rean överhuvudtaget, så det hela slutar ALLTID med att jag kommer hem med påsar fulla med skit som jag ett par dagar senare måste kånka tillbaka för att stå i en ny kö med 100 andra för att lämna tillbaka dem, just för att jag blev påminnd om att jag har 300 exagt likadana hemma. Förutom att försöka handla saker som inte existerar på rean så finns  det ytterligare ett par nackdelar med min mini längd och det är att alla som är över 160 verkar tycka att vi som är under 150 är värda att plattas ner till marken. Just därför tycker jag det är lite små jobbigt i större folkmassor, jag kan inte styra min egen kropp utan slängs runt som en trasa mitt bland alla julboxar inne på NK. Men det absolut värsta är när 180 folk kliver på fullproppade tåg med sin as stora väska och skiter fullständigt i att ta ner den från ryggen/axlen utan istället mer än gärna borrar i den i ansiktet på oss minis. För i helvette tänk lite!  ställ ner väskaset, som sagt det är precis som på rean du är inte ensam här heller! Men Nej där står du lugnt med din kaffe i handen och mobilen i den andra medans jag antingen får din väska i nyllet eller ännu värre får din illaluktande kaffe/morgonandedräkt andandes rakt i nyllet,  vette fan.. Men tror fan jag hellre väljer väskan uppstoppad endå…


Buon Natale a tutti

 
                                           

Mina föräldrar skildes när jag var väldigt liten, dem har liksom aldrig kommit överens.


Så för dem att ens "fira" jul tillsammans blev för mig en väldigt stor grej då just iår är första gången sedan jag var 4 som dem samlas under samma tak just på julafton, i vanliga fall är det alltid mamma den 24 (svenska sidan) pappa 25 (italienska sidan). NU firar vi in julen i vårt nya hem att alla kom överens och hade trevligt denna dag, om du frågar mig så kunde jag faktiskt inte önska mig mer!! 

 



                                                                    (Me and daddy)
 



Jul Utan klappar.


Vi har tagit det gemensamma beslutet att inte köpa eller dela ut Julklappar oss emellan i år. Det är väldigt blandade känslor kring detta då just julen är den tid som man ska spendera mycket pengar och skämma bort varandra. det har ju typ förvandlats till en sport känns det som… Måste erkänna Ju närmare inpå vi kom destå jobbigare blev det. Det har liksom kliats rejält i fingrarna, och jag ville typ inget hellre än att spendera pengar känns det som. Det handlar inte om att vi inte vill ge varandra något fint för att visa våran uppskattning…Tvärtom  vi visar faktiskt jämt, att vi tänker på varandra och skämmer bort oss hej vilt jämt och ständigt, ser jag något fint på stan som jag vet skulle uppskattas av någon så köper jag det endå utan att slå in det som julklapp. Jag får dessutom nästan alltid något av mina föräldrar när vi ses (inte jätte stora /dyra saker men ALLTID något  som jag behöver eller har önskat mig innan). Adrian kommer ofta hem med små överraskningar, bjuder ut mig eller skämmer bort mig på annat sätt, så ja om vi slutade bete oss så under året och istället valde att slå in allt i julklapp då skulle det bli hejdundrans många paket på julafton, Men jag föredrar faktiskt såsom vi har det nu, vi behöver ingen "dag" för att skämma bort varandra, vi gör det endå, i stort sett varje dag. Just i år ser det dock lite annorlunda ut. Vi har precis flyttat till en större lägenhet det betyder ny inredning.. Vi håller på att bygga upp vår drömstudio, Magenta studios (Alla som sysslar seriöst med musik vet vad det kostar att bygga upp en studio från scratch.) Just nu ligger faktiskt vår fokus på att färdigställa vårt hem och fullfölja våra drömmar, det för mig är viktigare än alla paket i hela världen.♥️ Vi är friska och lyckliga thats all thats matters.

Wannabe


Alla vill vi "bli" något stort här i livet, inte sant? alla har vi drömmar sedan barnsben kanske?? Fotbollsproffs, läkare, president, poppstjärna, hollywoodfru, stenrik företagare. Min dröm har alltid varit Artist/ modell. Modellandet var alltid svårt iom längden, (jag menar jag kallas ju för mini av en anledning.) Catwalken var utesluten så det fanns typ bara en genre kvar och det var pinuppmodell (underklädsmodell med finare ord.) Efter ett tag så tröttnar man lite på det iom att det istort sett är det samma sak hela tiden, mycket slit med långa dagar och inte många kronor in på kontot. Artisteriet däremot kändes "lättare" att uppnå då längden inte spelar någon roll.

Jag började som dansare vid 3 års ålder och har stått på scen sedan dess, det är där jag känner mig som hemma. 
För mig är det stor skillnad på Artist och "artist" helt ärligt så tycker jag inte att man kan kalla sig för artist när man sjunger coverlåtar i band exempelvis.. Hur svårt är det att få en publik till att dansa och sjunga till redan kända låtar?.. ÄR inte meningen, framförallt konsten att man ska få dem att sjunga och dansa till DIN musik?.. trodde det var hela magiska grejen med att vara artist??. När jag först träffade Adrian så sjöng han i ett av Sveriges ledande latino coverband och hade precis små startat med sin solo karriär vid sidan om, Jag bland många tycker att han är fantastik på scen oavsett vad han än sjunger, men det var just när han framförde sina egna låtar som adrenalinet rusade fram ordentligt i kroppen. Jag och hans dåvarande manager har alttid pushat honom till att skriva mer och satsat mer på sig själv. Så förra året bröt han upp med sitt band och satsar nu 100% på sig själv. Jag är så stolt över hans utveckling, han har vuxit enormt som artist det senaste året. 
Jag själv har aldrig varit intresserad av att sjunga i band eller ens framföra covers (förutom på skolavslutningen typ), för mig har det bara funnits en väg och det är skriva och framföra mina egna låtar. Jag hyllar alla artister som lyckats få en hel publik att sjunga efter deras egna texter, det är fantastiskt och det är just det som gör dem till eliten. Eliten är min dröm!, jag kommer förmodligen aldrig nå dit, men jag gör det hellre svårt för mig själv och kämpar med mina egna texter och mitt budskap än att rida på redan kända budskap i kändis texter..  



Fake it til you make it...

Blir såå trött! Par, Speciellt tjejer i min närhet målar upp en över romantiserad och påhittad bild av deras förhållanden på sociala medier. Handen på hjärtat nu men det är sällan felfritt i ett förhållande, alla har vi våra bekymmer och problem. NEJNEJ det är det minsann ingen som vågar ta upp, för det kan ju vara livsfarligt ifall någon ”utomstående” får reda på att man har en tuff dag/ period. (jag får alltid frågan, du säger väl ingenting till någon?.)

När du kliver in i en vardag tillsammans med din partner så kommer det komma missförstånd eller tjafs ibland det är helt Normalt, så snälla SLUTA måla upp ditt förhållande på socialmedier som om att ni aldrig haft ett bråk. Jag ser dessa tjejer varje dag på FB som publicerar ännu en gulligull bild med sin partner, när hon dagen innan satt i min soffa och grät och var helt förtvivlad över deras senaste jätte bråk som handlade om pengar alt svartsjuka. Man fixar inte sina problem genom att lägga  upp en bild efter några timmar där man lovordar sin partner och talar om hur kära ni är i varandra och att ni älskar varandra tills ni dör. Tro mig eran ”fina” relation hänger på en lös tråd men problemet är att ni själva inte ser det… Sålänge allt är frid och fröjd på fb så är väl allt bra hemma? ELLER? . Finns vissa relationer i min närhet jag har satt ett bästföredatum på då jag redan sett den mörka sidan av detta ”underbara” förhållande, så för oss som redan vet vad som pågår bakom eran senaste bild så vill jag bara tala om att vi antingen himlar med ögonen eller gapskrattar åt ert beteende. Om jag haft ett bråk med Adrian skulle jag fan aldrig lägga upp en bild på oss i samband med detta bara för att släta över situationen. Jag väljer hellre att inte lägga upp något överhuvudtaget, jag har iof aldrig varit en person som har behov av att hävda mig.. Som sagt dagligen får vi se bilder på den ”perfekta” familjen där kvinnan desperat lägger upp en bild för att dölja att mannen aldrig är hemma hos sin fru och barn, då han hellre väljer att resa på ”affärsresor” med sin kvinnliga ”kollega”/”klient”. Vi ser den ”perfekta” parresan där man gjort slut 8 gånger på stranden under 2 veckor. ”Perfekta” middagen, bakom bilden med pommes och kött, har vi bråk om vems tur det är att betala notan, (sen får jag dessutom höra att han är så jävla snål.)

Det ”perfekta” paret- dem som sätter på allt som rör sig bakom varandras ryggar alternativt sms med någon annan när den andra har somnat tryggt brevid i sängen, men just i den här bilden är det en ny kärleks tatuering på G.

Sen har vi ju dem som ”arbetar” tillsammans, dessa bilder läggs upp konstant... ”följ oss på instagram, ny vlogg ute nu! i vloggen ser man typ en urdålig hemmaklippt tågresa ner till gbg med deras egen sjungna coverlåt i bakgrunden.. Paret med den”perfekta” ekonomin, dem här har slutat ha sex sen tre månader tillbaka, Båda två jobbar ihäl sig och klagar på att dem aldrig har tid för något annat än sitt jobb, dessa är så extremt trötta på sina arbeten och vill inget hellre än att säga upp sig ...MEN ursäkten är  att dem ”måste” arbeta så mycket för att ha råd med deras utgifter. ( vill tillägga att dem då själva väljer att lägga undan nästan hela sin lön i besparing varje månad. ) Här bråkar man om Elen på 600kr. Klart att man inte har ”råd” att hitta på något om man hellre väljer att lägga undan 90%av lönen istället för att leva, men även här läggs det upp bilder på mysiga par/vänskapskvällar där det bjuds friskt på mat och dryck hemma hos dem!, (att ni  däremot bett era gäster betala för sig själva, den lilla detaljen har ni inte valt att rabbla upp bland era hashtags i instagramsflödet.) 

Härligt! 

 

Har redan nämt innan att jag inte kommer att nämna några namn i min blogg för att inte ”hänga” ut någon offentligt men Känner du dig träffad av det jag precis skrivit?? JA då pratar jag förmodligen om dig! ;)